Om JW Hus

Välkommen till ett nytt sätt att leva och bo

Vi på JWHus ritar och bygger hus för dig som värdesätter kvalitet och design. Och för dig som värnar om livets goda. Vi förenar form, funktion, kvalitet och känsla. Vi tror på personliga hus, som ger dig ett nytt sätt att leva. Vi vill att komforten och kvaliteten dagligen ska påminna dig om att detta är det enkla livet. Våra första hus uppfördes i Falsterbo och gediget skånskt hantverk och tradition är viktiga inspirationskällor i allt vi gör.

Våra Classic-hus ritas av Mats Kristersson som varit med ända sedan grundaren John Widner startade JWHus 1975. Är du ute efter något unikt och specialritat låter vi vår samarbetspartner Mikael Wikeborg, SARarkitekt, se till att dina önskemål uppfylls i serien Design. Det är också Mikael som står bakom vårt senaste koncept: Lodge, med inspiration från amerikanska östkusten. Materialval och utrustningsstandarden är av högsta klass i alla våra hus, in i minsta detalj.

Oavsett vilken serie du väljer har du möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Vill du flytta en vägg eller sätta in ett fönster som inte liknar något annat är det inga problem. Och om du vill blanda olika material som till exempel trä och puts går det utmärkt. För oss är ingenting omöjligt. Våra hus byggs också i totalentreprenad, vilket ger dig som köpare trygghet och tid över för annat. Låt dig inspireras av vår webbplats och välkommen hem.

JW Hus
Ny lokal!

Vi har flyttat till ny lokal på
Östergatan 27 i Malmö.

Kom och besök oss!

Hitta hit »

 

Kontakt:
JW Hus

Östergatan 27
211 24 Malmö

Tel
040-10 71 70
Fax
040-10 71 75
E-post
Intresseanmälan:

Vill du ha mer information av oss, vill du träffa oss och besöka oss? Skicka oss en intresseanmälan!