JW Hus Classic

Mitt liv, mitt hus

Det var här det började. Klassisk design och kvalitet som står sig var vårt måtto – och är det än idag. De första Classic-husen byggdes på sköna Falsterbonäset, idag finner du dem över hela landet och flera utomlands. Vackra, pålitliga, tidlösa. Classic är ett hus som står sig, lika vackert nu som då.

Vår klassiska huskollektion går att få i många olika varianter.

Här ryms en- och tvåplansvillor, charmiga skånelängor, hus med herrgårdskänsla och hem med engelsk touch. I vissa varianter är planlösningen extra flexibel och kan enkelt anpassas efter dina önskemål. Som för alla våra husserier står kvalitet och det enkla livet i fokus och Classic-husen ger dig läckra kök, stora sällskapsrum och sköna sovavledningar.

Gillar du att påta i trädgården eller pysslar du helst på balkongen? Vill du mysa framför den öppna spisen eller föredrar du att spendera timmar i köket? Våra Classic-hus erbjuder något för alla. Generösa ljusinsläpp, smart förvaring och gediget hantverk är en självklarhet. Tillsammans kommer vi gemensamt fram till materialval och slutlig finish i din smak.

....................

Vill du se ett exempel på ett JW Hus, klicka på länken till videon här:
Se video med ett JW Hus Classic »

JW Hus
Våra hus:

Använd menyn nedan för att välja något av våra hus.

Kontakt:
JW Hus

Östergatan 27
211 24 Malmö

Tel
040-10 71 70
Fax
040-10 71 75
E-post
Ny lokal!

Vi har flyttat till ny lokal på
Östergatan 27 i Malmö.

Kom och besök oss!

Hitta hit »